ÜYE OLAN HERKESE ANINDA 100 TL HEDİYE ÇEKİHEMEN ÜYE OL!

X

EMAYE KUPA VE EMAYE BARDAKLAR

EMAYE KUPA VE EMAYE BARDAKLAR

EMAYE KUPA VE EMAYE BARDAK

 

Sağlıklı ve dayanıklı yapıları ile emaye kupa ve emaye bardak modelleri çok farklı renk seçenekleri ile Çamlıca Home’da!

Yılların eskitemediği ve geleneksel yapılarını koruyarak günümüze kadar süre gelen eşsiz materyal emaye ve emaye kaplama mutfak ve servis gereçleri.

Emaye kupa ve emaye bardaklar emaye ürünler içerisinde en popüler olanları. Yaz ve kış ayrı ayrı kullanım alanları ile sıcak ve soğuk içecek servislerinin en nötr hali diyebiliriz.

Emaye yapısı gereği içeceklerin tadına etki etmediği ve saf halleri ile servis olanağı sağladığı için tüm sıcak ve soğuk içeceklerde en sık tercih edilen materyal olma özelliğini hala üzerinde barındırmaktadır.

Renkli emaye kupa ve emaye bardak seçenekleri tüm hanelerin en gözde sofra sunum ve servis elemanıdırlar.

 

EMAYE KUPA VE EMAYE BARDAK NEDİR?

 

Emaye ürünler, emaye kaplamaya uygun olan sac levhaların farklı firmaların farklı tasarımları ile şekillendirildikten sonra camsı bir halde sıvı halde bulunan emaye karışımına daldırılıp yaklaşık 800 ° C’de pişirilmesi ile oluşan eşsiz bir malzemedir.

Sofra sunum ve mutfakların vazgeçilmezi olan emaye kupa ve bardak çeşitleri kolay temizlenen, anti bakteriyel yapısı ile son derece kullanışlı bir servis ve mutfak ürünüdür.

Emaye kupalar farklı mililitreler ile kişisel kullanım yanında işletmeler için de ideal bir servis aracıdır.

Emaye kupalar yanında emaye bardaklar da kulpsuz seçenekleri ile yine aynı amaca hizmet eden son derece şık ve işlevsel materyallerdir.

Kırılmaz ve çizilmez dayanıklı ve gözeneksiz yapısı ile son yıllarda müşteri memnuniyetini önemseyen butik işletmeler ve servislerinde fark yaratma isteği güden yerlerin ilk tercihleri arasında emaye ürünler ve içecek servislerinde de sevilen şık tasarımlarıyla emaye kupa ve emaye bardak modelleri yer almaktadır.

Emaye kupalar ve emaye bardaklar doğa sporları tutkunları için de fazla yer kaplamayan ve hafif ve sağlam yapılarından dolayı tercih edilen bir materyaldir.

Gerek doğa yürüyüşleri olsun gerek deniz üstünde bir yat gezintisi her zaman her yerde kendine kolaylıkla yer bulabilen bir malzemedir emaye ürünler.

 

EMAYE KUPA VE EMAYE BARDAK KULLANMANIN AVANTAJLARI VE DEZAVANTAJLARI

 

Tüm davet, organizasyon ve etkinlerle de dahil olmak üzere çok farklı ortamlarda kolaylıkla kullanabileceğiniz bu emaye kupa ve bardaklar, sizlere eşsiz bir deneyim yaşatabilecek servis ve sunum araçlarından bir tanesidir.

Dayanıklı ve uzun ömürlü olmaları onları daha çok tercih sebebi yapmasının yanında kurumsal logo ya da tasarımların da sınırsız şekilde üstlerine uygulanması ile her amaca ve ortama da uyum sağlayan özellikleri ile de ön plana çıkarlar.

Hafif yapıları ile her anınıza eşlik edebilirler ve portatif olarak istediğiniz anda ve yerde kullanmanızı sağlarlar.

Tüm yaşam alanlarınızda rahat bir şekilde kullanımınıza amade bu sevilen emaye kupa ve bardak seçeneklerini ve onların yanında kendi emaye kahvaltı seti ya da emaye yemek tabağı servisi oluşturabileceğiniz seçenekleri incelemek için lütfen https://www.camlicahome.com/emaye-dunyasi inceleyiniz.

 

EMAYE KUPA VE EMAYE BARDAK KULLANMANIN AVANTAJLARI

 

Hafif olmaları, taşınabilir bir şekilde çantanızda kolaylıkla yer kaplamadan dağda, kampta ya da özel yatınızda her an sıcak ya da soğuk içecekleriniz için kullanıma hazırdırlar.

Renk seçenekleri ile servis ve mutfakta dekorunuzun bir parçası olabilirler.

İşletme kullanımında kendi logo ve tasarımlarınızla fark yaratabilir, bilinirlik adına bir adım öne geçebilirsiniz.

Emaye kupalar diğer emaye ürünler ile birlikte mükemmel bir şekilde uyum içinde kendi özel emaye setinizi oluşturabilirsiniz.

Emayeler yine özellikle işletme kullanımında kolay kırılmayan, yere düşse bile köşesinden çıtlasa bile kullanılmaya devam edebileceğiniz bir üründür.

Emsalleri ile karşılaştırıldıkları zaman cam, seramik ya da porselen kupa ve bardaklar çok çabuk kırılabilir ve ciddi bir maliyet kalemi olabilmektedirler. Bu emaye kupa ve bardaklar için geçerli bir durum değildir.

Emaye kupa ve emaye bardaklar içeceklerin kalıntıları üstlerinde kurusa bile ılık su ile hafifçe çalkalayıp yumuşak bir sünger ile rahatlıkla temizlenebilir bir yüzeye sahiptir.

Emaye kupa ve emaye bardaklar bulaşık makinesi kullanımına da uygundur.

 

EMAYE KUPA VE EMAYE BARDAK KULLANMANIN DEZAVANTAJLARI

 

Emaye kupa ve emaye bardakların aslında çok fazla dezavantajları yoktur lakin yine de kullanıcı tercihlerine göre bazı bilinmesi gerekli bilgileri mevcuttur. Hemen paylaşalım.

Emaye kupa ve bardaklar sert bir yüzeye çarpmaları sonucu çıtlama dediğimiz metal üstündeki kaplamanın kalkması sonucu köşelerinde siyah bir görüntü oluşur.

Bu emaye ile metali birbirine yapıştıran frittir yani bir nevi astardır. Asla sağlık açısından bir sorun teşkil etmez ancak görüntü olarak göze hoş gözükmeyebilirler.

Bunu da çıtlayan alana hafif bir sıvı yağ püskürtüp sert bir bez ya da kağıt havlu ile sertçe ovarak alttaki çeliğe ulaşabilir ve bu şekilde de kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu çıtlama eğer tabanda ve içecek ile temas eder durumda ise küçük parçacıkların gıdaya karışabileceğinden emaye kupa ve emaye bardaklarınızı kullanmayı tavsiye edemeyiz.

Emaye bakım ve kullanımı hakkında daha fazla bilgi için lütfen emaye bakım ve kullanım sayfamızı ziyaret ediniz.

 

EMAYE KUPA VE EMAYE BARDAK KULLANIM ALANLARI

 

Her zaman el emeği işçilik ile uzun ve meşakkatli bir süreç sonunda ve yaklaşık 800 ° C’de pişirilip üretilen bu eşsiz emaye kupa ve bardaklar, günün her saati hemen hemen her yerde çok rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Okulda kullanmaları için çocukların çantalarında kendilerine çok rahat yer bulabilirler. Emaye kupalar ve bardaklar doğa ve doğa tutkunu, çadır ve karavan tutkunlarının da değişmez eşlikçileri konumundadır.

Kamp ve piknik ateşi etrafında sıcak ve soğuk içeceklerinizi hoş sohbetler eşliğinde yudumlayabileceğiniz harikulade ürünlerdir.

Emaye kupalar çelik sac üstüne emaye kaplama olduklarından muhteşem bir üçüncü malzeme ortaya çıkmış olur. U ürün mukavemet ve dayanıklılık adına son derece önemli bir malzemedir.

Sağlıklı ve dayanıklı olması yanı sıra bu tarz özelliklerinden dolayı da deniz üstünde de hep tercih sebebi olmuşlardır.

Kırılgan olmayan yapıları da bu duruma ilave bir özellik oluşturmaktadır.

Emaye kupalar ve bardaklar sıcağı sıcak soğuğu soğuk muhafaza ettiklerinden hem kamp ortamında hem de deniz üstünde son derece popüler bir üründür ve oldukça kullanışlıdır.

Emaye kupa ve emaye bardaklarınızı farklı amaçlar ile sadece içecek servislerinde değil aynı zamanda içlerine patates kızartmaları koyarak ya da bazı sebzelerle oluşturabileceğiniz kurudite bardağı yaparak da sofralarınızda fark yaratabilirsiniz.

Emaye kupa ya da emaye bardaklarınız bir şekilde dış kaplaması zarar görmüş olabilir. Emayeler %100 geri dönüştürülebilir malzemelerdir ancak siz bu şık tasarımlara ve canlı renklere sahip emaye kupalarınızı odalarınızda kalemlik olarak değerlendirebilir, içlerine çiçek dikerek değerlendirebilir ve hatta varsa özel meraklarınız içlerine mum yapıp da değerlendirebilirsiniz.

 

İŞLETMELER İÇİN EMAYE KUPA VE EMAYE BARDAKLAR

 

Tüm emaye ürünler son yılların en popüler işletme kullanımına uygun ürün grupları arasındaki yerini aldı.

Emaye hep vardı ve hep var olacak.

Çok farklı kulanım alanlarına sahip emaye ürünler özellikle otel mutfak ve restoranlarında burger ve pizza servisi veren işletmelerde ve üniversite kampüsleri ve benzeri yerlerde sıklıkla kullanılmaktadır.

Emaye kupa ve bardaklar özellikle butik otel işletmelerinde servis ve sunumlarında fark yaratan işletmelerin birinci tercihleri arasında yer almaktadır.

Bazı kahvaltı veren işletmelerin de en çok ilgi gösterdikleri ürün gruplarının başında emaye ürünler gelmektedir.

Sıcağı ve soğuğu belli süre muhafaza eden ve içeceklerin tadını asla değiştirmeyen yapısı ve kolay temizlenebilen emaye kupa ve bardaklar gerçekten maliyet açısından da son derece ilgi çekici ürün grupları arasında yerini almaktadırlar.

Sevilen tasarımlarıyla emaye kupa ve emaye bardak modelleri kendilerine bu tarz işletmelerde kolaylıkla yer bulabilmektedirler.

Avantajlı fiyat seçenekleri ile emaye kupa ve emaye bardak çeşitleri Çamlıca Home ’da.

Etiketler: Emaye Kupa ve Emaye Bardak Modelleri, Emaye Kupa Çeşitleri, Emaye Kupa ve Bardak Fiyatları
Ağustos 30, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR