ÜYE OLAN HERKESE ANINDA 100 TL HEDİYE ÇEKİHEMEN ÜYE OL!

X

Her Evin İhtiyacı Ev Tekstil Ürünleri

Şık ve Kaliteli Ev Tekstili Modelleri

HER EVİN İHTİYACI EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ

 

 

 

Kendi içerisinde de farklı alt gruplara ayırılabilen ev tekstili çok geniş ürün yelpazesine sahip bir sektördür.

Hem dekorasyon amaçlı hem işlevsel yapıları nedeniyle vazgeçilmez birer unsurdurlar.

Kaliteli ve kumaşın sıcak dokusu renkli ve tasarım açısından zengin olan ev tekstil ürünleri işlevsel yanları haricinde ev dekorasyonu konusunda belirleyici öğelerdir.

Yaşam alanlarımızın her köşesinde hem yardımcı hem dekor amaçlı kullanılan birbirinden şık ve farklı tasarımlara sahip ev tekstili ürünleri her geçen gün kendi içerisinde de yenilikler ve güncel tasarımlarıyla hanelerimizi süslüyorlar.

Nevresim ve pike takımları yanında banyo zemininde kullanılan paspasa varıncaya kadar olan çok geniş bir yelpazeden bahsediyoruz.

Ana hatları ile ev tekstili; yatak odası tekstili, salon tekstili, mutfak tekstili ve banyo tekstili olarak alt kategorilere ayrılabilir.

Ve tabii ürün grupları olarak bunları da çeşitlendirme şansına sahibiz.

Her yeni bir ev kurulma aşamasında ve daha öncesinde çeyizlik olarak da rağbet gören ev tekstili ürünleri en çok yatak odası ve mutfakta çeşitliliğe sahiptirler. Azımsanmayacak derecede oturma odası ve banyoda da sıklıkla tercih edilen ev tekstili ürünleri çeşitleri kendi kullanım alanlarına göre farklılıklar içermektedirler.

Çamlıca Home ev sahipliği ile diğer çeyizlik ürünler için https://www.camlicahome.com/sofra-mutfak ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Yatak Odası Tekstili

 

 

 

Günün yorgunluğunu attığımız ve rahatlamak için kullanılan yatak odası ve o yaşam alanında kullanılan malzemeler çok önemlidir. Kaliteli bir uyku ve rahatlama ancak kaliteli ve uygun materyaller ile üretilen ürünler ile mümkündür.

Yatak odasında en çok kullanılan nevresim ve pike takımı modelleri yatak odası tekstili ana öğeleridir.

Kendi tarz, zevk ve yatak odası dekorunuza uygun olan nevresim takımları ve yatak örtüsü modellerini mağazamızda bulabilir dilerseniz online alışveriş ile de satın alabilirsiniz. Tek ve çift kişilik nevresimli pike takımı modelleri yanında rengarenk yatak örtüsü modelleri ve yastık kılıfları ile muhteşem bir uyum ve rahatlığı yakalamak elinizde.

 

 

 

* Nevresim ve Pike Takımı

 

Nevresim ve Pike Takımı yatak odalarının en önemli bileşenleridir.

Diğer tekstil ürünleri gibi farklı ve özel boyutlara sahip olan nevresim takımları modelleri ve pike takımı modelleri yatak odanızın havasını değiştirdiği gibi size en kaliteli uyku ortamını da sağlayabilirler.

Tek kişilik ve çift kişilik nevresim takımı modelleri bazı firmaların pikeli nevresim takımı modelleri ile daha zengin bir boyut kazandılar.

 

 - Tek Kişilik Nevresim ve Pike Takımı

Daha minimal ve sade tarzlarda tek kişilik nevresim takımları ve pike takımları yanında farklı tasarımlara da cevap verebilecek daha renkli ve dekoratif tek kişilik nevresim ve pike takımı modelleri mevcuttur. Pamuklu yapıları ile çok daha rahat bir uyku için gerekli olan yatakların konforu kadar üstlerinde kullanılan nevresim ve pike takımları da diyebiliriz.

 

 - Çift Kişilik Nevresim ve Pike Takımı

 

 

Çift Kişilik Nevresim ve Pike Takımı modelleri standart iki kişilik yataklar için üretildiği gibi bazen standartların üstünde de üretimleri olabilmektedir. Yatak odası dekoru ile son derece uyumlu modeller sağlıklı yapıları ile Çamlıca Home güvencesiyle sizlerle buluşmaya hazırlar.

 

 

* Yatak Örtüsü

 

 

Sadeliğin şıklığını ya da bir bahar esintisini ve buna benzer hayal gücünüzü zorlayabilecek seçeneklere sahip yatak örtüsü modelleri ile yatak odanızdaki havayı değiştirmek ister misiniz?

Diğer ev ve yatak odası tekstili modelleri ile benzer özelliklere sahip tek ve çift kişilik yatak örtüsü modelleri ile yatak odası dekorasyonunuza ayrı bir hava katabilirsiniz.

Pamuklu yapıları ile günün her saati ve evin her bölümünde kullanabileceğiniz yatak örtüsü modelleri renk ve tasarım çeşitliliği ile kendi içlerinde binlerce seçenek ile dekorunuza katkıda bulunabilirler.

Tüm bu seçenekleri https://www.camlicahome.com/ev-tekstili adresimizden inceleyebilirsiniz.

 

 

Salon Tekstili

 

 

 

Misafirleri de ağırladığımız evin en gözde yaşam alanlarından salon ve oturma odası tekstili de diğer tüm alanlar gibi önem arz ediyorlar.

Salon tekstili seçimi dekorasyon açısından en ayrıntılı yaşam alanı diyebiliriz.

Yerdeki halıdan perdeye, oturma grupları üstünde kullanılan yastık ve yine yatak örtüsü modellerine varıncaya kadar.

Salonda kullanılan ev tekstili ürünleri dekorasyon açısından daha göz alıcı ve belirleyici öğeler olabilmektedirler. Bazen küçük parçalar bile olsalar detayın en çok kullanıldığı ve algıyı ve tasarımı tamamen değiştirebilecek öğeler olabilmektedirler.

Koruyucu ve dekoratif koltuk örtüleri ile masa örtüsü de salon tekstilinin en önemli parçalarındandır.

Daha zengin bir dekorasyon için dekorasyon ürünlerimizi incelemek isteyebilirsiniz.

https://www.camlicahome.com/dekorasyon-67

 

 

Mutfak Tekstili

 

Hijyenin ve sağlıklı ve mutlu bir yaşam alanının en sık kullanılan alanı mutfaklardır. Mutfak tekstili de diğerleri kadar önemli bir yere sahiptir. El havlusundan temizlik bezlerine masaların üstünde kullanılan runner ve amerikan servisini varıncaya kadar birçok öğe barındırırlar.

Masa örtüleri ile daha şık ve dekoratif bir mutfak yaratma şansına sahip olabilirsiniz. Kolay temizlenebilir kullanışlı ve kaliteli mutfak bezleri ve benzerleri ile bir bütünün parçasını mutfak tekstili ile yakalayabilirsiniz.

 

Banyo Tekstili

 

Banyo tekstili banyonun ana öğelerinin başında gelirler.

Genellikle dışarıya açılan bir penceresi olmayan rahatlamak ve hijyen açısından son derece önemli olan banyo alanları ve banyo alanında kullanılan tekstil ürünleri son derece kullanışlı ve kaliteli olmaları beklenir.

Nemin yoğun olduğu bu alanlarda zeminde kullanılan banyo paspası modelleri kaliteli yapıları ve şık tasarımları ile banyonuzun görünümüne katkı sağlayacaktır. Kaymayan yapıya sahip banyo paspası modelleri için https://www.camlicahome.com/banyo-tekstili ziyaret edebilirsiniz.

Diğer taraftan banyoda en sık kullanılan havlu modelleri ve bornozlar da banyo tekstilinin değişmez öğelerindendir.

 

 

 * Banyo Paspası

 

 

Banyo paspası modelleri farklı ebatlar ile banyo dekorunuza katkı sağlamasının yanında kaymayan yüzeyler ile sizlere de hizmet ederler.

İkili modelleri yanında tekli büyük ebatları ve oval ve yuvarlak seçenekleri ve eşsiz binlerce tasarımları ile banyonuzun havasını değiştirebilirler.

80 * 150 cm dikdörtgen modeller yanında 90*120 cm oval modelleri ve 40*60- 60*100 cm ikili modelleri en çok tercih edilen modelleridir.

Banyo dekorunuza en uygun modelleri görmek için lütfen https://www.camlicahome.com/banyo-tekstili ziyaret edin.

 

 

* Havlu ve Bornoz

 

 

Rahatlamanın ve hijyenin adresi banyolarımızın değişmez öğelerinden havlular ve bornozlar da tamamlayıcı unsurlarıdır banyo tekstili ürünlerin. Farklı ebatları ile havlular el, yüz ve saçlarımızı kurulamak için bazen de dekoratif olarak banyolarımızı süsleyen daha küçük banyo tekstili ürünlerdir diyebiliriz.

 

Peki, Ev Tekstili Satın Alırken Nelere Dikkat etmeli?

 

* Ev tekstili satın alırken her zaman büyük parçalardan başlayarak küçük parçalara doğru alım yapılmalıdır.

* Kullanılan kumaş türü önemlidir. Mutlaka almadan kesin bilgi edinilmelidir.

* Kolay temizlenebilir ve zamansız parçalar ile çok daha uzun ömürlü bir kullanım elde edebilirsiniz.

* Dekorasyonun diğer parçaları ile uyumlu kendi zevkinizi yansıtan ve başka ürün gruplarıyla birlikte kullanıma uygun parçaları tercih edebilirsiniz.

* Ev tekstili ürünlerinde daha pratik ve uzun ömürlü bir kullanım için tüm tekstil ürünlerinin yıkanma koşulları ve bakım koşulları önemlidir. Bunu bilerek ve bilgi talep ederek satın alma yapmalısınız.

* Özellikle banyo tekstili ürünlerinde zeminde kullanılan paspasların fayans üstünde kullanılacağından kaydırmaz özelliği olup olmadığı bilgisi edinilmelidir. Daha kalın ve şık alternatifleriniz var.

* Yine banyo tekstili kullanımında havlular kaliteli pamuklu kolay su emen modelleri almanız ve yıkandıktan sonra bile özelliklerini kaybetmeyen yapıda olmasına dikkat edin.

* Yatak odası tekstili için alınacak nevresim ve pike takımları için ölçü çok önemlidir. Önceden bu bilgileri edinmeli ve yıkama sonrası çekme yapıp yapmadığı bilgisi edinilmelidir.

* Mutfak tekstili kısmında kullanılan tekstil ürünleri kolay temizlenebilir ve leke tutmayan modeller olmalıdır.

 

Ev Tekstili Ürünlerinin Temizliği Nasıl Olmalıdır?

 

Üretici firma kullanım ve temizlik önerileri mutlaka dikkate alınmalıdır.

Kullandıkları malzemeler ve üretim koşullarını çok iyi bilen profesyoneller tarafından son aşamasına getirilen ev tekstil ürünleri sizlerin bu ürünleri sorunsuz kullanabilmeniz için tasarlanıp üretilmektedirler.

Etiketlerinde yazan temizlik koşulları daha önceden test edilmiş ve en süt seviyede tavsiye edilen rakamlardır.

Bunların haricinde koltuklarınız ve yataklarınız için kullanabileceğiniz pike ve yatak örtüsü modelleri ile kirlenmenin bazı ürünlerde önüne geçebilirsiniz. Bu tarz ev tekstil ürünleri daha kolay temizlenebilmekte ve kolay leke tutmamaktadırlar. Bazı örtüler de bu tarz kullanılabilir.

Etiketler: Ev tekstili, yatak odası tekstili, banyo tekstili, Salon tekstili, mutfak tekstili
Eylül 29, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR