ÜYE OLAN HERKESE ANINDA 100 TL HEDİYE ÇEKİHEMEN ÜYE OL!

X

Yaşam Alanlarınıza Renk Katacak Ev Dekorasyon Ürünleri

Yaşam Alanlarınıza Renk Katacak Ev Dekorasyon Ürünleri

 

Herkesin evi kendi kalesi gibidir. Kendimizi huzurlu ve güvende hissettiğimiz, aile ortamının en huzurlu ve mutlu olduğumuz yaşam alanlarımız evlerimizdir.

Ev dekorasyon ürünleri kendi arasında ana gruplara ve bir alt kategorilere de ayırması mümkün olan oldukça geniş bir yelpazeye ve ürün grubuna sahip bir alandır.

Kişisel zevk ve bazı tasarım modellerinden esinlenerek, evlerimizin başta salon olmak üzere hol, yatak odası, mutfak, bahçe balkon ve banyo alanlarını dekore etmek mümkündür.

Bunların haricinde evlerimizin sadece zeminleri değil duvarları da aynı şekilde dekorasyonun bir parçasıdırlar.

Dekorasyon zeminden başlayıp tavana kadar bir bütün hâlinde ele alınmalıdır.

Kullanışlı, şık ve dingin bir atmosfere sahip olabileceğimiz yaşam alanları için kendi zevk ve beğenimize uygun yapıda tasarımlar oluşturmak önemlidir.

Çamlıca Home çatısı altında sergilediğimiz ev dekorasyon ürünleri tüm yaşam alanlarında kendilerine yer bulabilmektedir.

Herkesin zevk ve beğenileri farklı olduğundan kendinize uygun yapıda ve tasarımlarda dekoratif obje ve biblo modelleri seçmek hem zor hem de meşakkatli bir serüvendir.

Yaşam alanlarınızı daha rahat ve konforlu ya da daha yaşanabilir kılmak adına doğru ve kaliteli dekorasyon ürünleri seçmek gerçekten önemlidir.

Dekorasyon deyince öncelikle ilk akla gelen büyük parçalardır. Başta tablo modelleri, ayna, saat ve dekoratif duvar süsü modelleri boş alanları daha estetik bir şekilde dekore etmenin en rahat yollarından bir tanesidir.

Daha küçük olan ama göz dolduran tamamlayıcı küçük obje, biblo, mum, şamdan fotoğraf çerçevesi, yapay çiçek ve diğer aksesuarlar tüm yaşam alanları için kullanılabilecek aksesuarlardandır.

İrili ufaklı ve her mekanın iç tasarımlarına göre seçimler yapabileceğiniz binlerce seçenek için lütfen  https://www.camlicahome.com/dekorasyon-67 ziyaret ediniz.

 

 

Yaşam Alanlarına Göre Ev Dekorasyonu Çeşitleri Nelerdir?

 

 

 

Her yaşam alanı kendi içinde işlevsel ve tasarım birçok ev dekorasyon ürününe sahiptir. Kullanılan alanı hem estetik hem de bir karakter yükleyebilmektedirler.

Bazı alanlar kendilerine özgü ve kalıplaşmış bazı objelerle sürekli dekore edilse de bu alışılmışlığın ötesine geçtiğiniz zaman gerçekten fark yaratırsınız.

Klasik bir yaşam alanına sahip olanlar modern parçaları da alarak belki de kendilerine 3ncü bir tarz yaratabilmektedir ve böyle olunca gerçekten farklı ve daha cazip bir yaşam alanı oluşturma şansına sahip olabilirsiniz.

Değişik ev aksesuarları dekorasyon açısından en çok tercih edilen ve aranan ev aksesuarları arasındadır.

Ev aksesuarları yapıldıkları malzemeler açısından da oldukça fazla çeşide sahiptirler. En popüler olanları şu şekilde sıralayabiliriz. Cam ev aksesuarları, polyester ev aksesuarları, seramik ve porselen ev aksesuarları, ahşap ev aksesuarları, metal ev aksesuarları ve mermer ev aksesuarları.

Kendi aralarında da belli kombinler oluşturarak da farklı tarzlara hizmet edebilmektedirler. Ahşap ile metalin birleşimi ya da polyester ile camın bileşimi ile son derece şık tasarımlar yaratmak mümkündür.

Son derece şık ev hediyesi tercihleri arasında yer alırlar. Yıllarca hatırlanabilecek konumlandırıldıkları alana çok ayrı bir hava katan dekoratif obje ve biblolar bunlara örnek verilebilir.

Ev dekorasyon hediyelik eşya modelleri burada!

Peki bu tarz obje ve biblolarınızı en çok nerelerde kullanabilirsiniz. Buyurun birlikte inceleyelim.

 

 

Salon Dekorasyonu

 

 

 

Hanelerimizin en geniş yaşam alanlarından salonlarımız dekorasyonun en çok kullanıldığı alanlarıdırlar.

Misafirlerimizi de ağırladığımız bu yaşam alanları evin en geniş alanları oldukları için duvarları dahil içini ne kadar sade olursa olsun doldurmak bazen oldukça güç olabilmektedir. Hele bir de ev eşyalarını seven ve salonu aktif olarak kullanan birisiyseniz.

Büyük objeleri seçmek her ne kadar akıllıca olsa da bazen tarzınızdan dolayı seçici olmak durumunda kalacağınız salon alanları ve duvarları kişisel tuvaliniz gibi kullanabilirsiniz.

Dekoratif ve modern salon süsleri ile salon dekorasyonunuzda fark yaratabilirsiniz.

Daha fazla seçenek için lütfen https://www.camlicahome.com/dekorasyon-67 inceleyiniz.

 

 

 

 

 

Mutfak Dekorasyonu

 

 

 

 

Mutfaklar daha ziyade konsept gereği hep yiyecek ve içecek temalı aksesuarlardan oluşsa da istenilen başka bir havayı yakalamak adına da çok fazla tercihin bulunduğu dekorasyon eşyaları mevcuttur.

Mutfaklarda daha ziyade işlevsel ürünler tercih edilmektedir. Ancak yine yapay çiçeklerden oluşan şık bir çiçek aranjmanını masa üstüne konumlandırarak çok şık bir dekor elde edebilirsiniz.

Mutfakta zamanı yönetmek oldukça önemli olduğundan duvarlarınıza koyacağınız mutfağınız dekoru ile de uyumlu bir saat oldukça önemli bir seçim olacaktır.

Yine mutfaklarınızda yatay ve dikey şekilde kullanabileceğiniz dekoratif tablolara yer verebilirsiniz.

Mdf üstüne işlenmiş özellikle fiore tablo modelleri gerçekten şık birer seçim olacaklardır. Mutfak alanlarında kullanabileceğiniz tablo modellerimizi görmek için lütfen https://www.camlicahome.com/40-x-100-cm-cerceveli-tablo1 inceleyiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Bahçe Balkon Dekorasyonu

 

 

 

 

 

Balkon ya da bahçelerinizin çok geniş olmasına gerek yok. Kendi özel balkon ve bahçe dekorasyonunuzu yaratma şansınız farklı ve şık dekorasyon ürünleri ile mümkün.

Bahçe mobilyaları ve üstlerinde kullanabileceğiniz meyvelik modelleri ve benzer emaye kaseler ile hem işlevsel hem de renkli şık dekorasyon fikirleri üretebilir ferah mekanlarınıza değişik bir hava katabilirsiniz.

Mumluk ve küçük şamdanlar ile de çok güzel bir hava yakalayabilirsiniz balkonlarınızda. Daha fazla seçenek için https://www.camlicahome.com/mumluk-ve-samdan

 

 

Banyo Dekorasyonu

 

 

 

 

Banyolar, evlerimizin sıklıkla dışa bakan bir penceresi olmayan, genellikle nem ve rutubet maruz kalan dar ve sıkışık alanlarındandır.

Ancak belki de evin en sık kullanılan alanların da başında gelirler.

Rahatlamak ve kişisel hijyenimizin de karşılandığı bu alanlara uygulanacak dekorasyon fikirleri oldukça önemlidir.

Evin diğer haneleri de benzer koşullarda kendi içlerinde önemlidir ancak banyo alanı daha önce de bahsettiğimiz nedenlerde ayrı bir itina istemektedir.

Beyaz ve banyo alanı kullanım koşullarına uygun tarzda dekorasyon ürünleri ile daha ferah ve işlevsel bir alan yaratmak mümkündür.

Banyo alanlarında dahi tablo ve benzeri konsepte uygun parçalar ile duvarlarınıza renk katabilir. Banyo alanına uygun yapar çiçekler ve benzeri yapay ağaç modelleri kullanabilirsiniz.

Her banyonun olmazsa olmazı banyo paspas modelleri ile de banyolarını çok daha şık bir alan haline dönüştürebilirsiniz.

Banyo paspası modellerini incelemek için https://www.camlicahome.com/banyo-tekstili

 

 

 

Ev Dekorasyonunda Kullanılan Ürün Grupları Nelerdir?

 

 

Hanelerimizin süsü ev dekorasyonu ürünleri yapıldıkları malzeme ve tarzları neticesiyle oldukça fazla bir ürün yelpazesine sahiptirler.

 

 

Fotoğraf Çerçevesi Modelleri

 

 

 

Hatıralarımızı sergilemenin en şık ve zarif şekillerinde birisi de fotoğraf çerçeveleridir.

 10*15 cm boyundan 20*25 cm ebadına kadar farklı boyları ile seçeneklere ve renk alternatifleri ile tüm yaşam alanlarınızda kullanabilirsiniz.

Çocuk odalarında, salonda konsol üstünde ya da TV ünitesinde, holde dresuar üstünde yatak odanızda ve duvarlarda kendilerine dekorasyonunuza uygun yapıda bir çerçeve mutlaka edinebilirsiniz.

 

https://www.camlicahome.com/fotograf-cercevesi

 

 

Dekoratif Obje ve Biblo Modelleri

 

 

İrili ufaklı farklı renk ve tasarımlarda her hanenin dekorasyon aşamasında kullanabileceği objeler ve biblo modelleri Çamlıca Home çatısı altında mevcuttur.

Aile biblosu ve eğlenceli hayvan bibloları ve meyvelerden oluşan ve oldukça fazla renk seçeneğine sahip dekoratif obje ve biblo modelleri ile her yer çok daha şık çok daha yaşanılası bir alan.

Seçenekler için tıklayın https://www.camlicahome.com/dekoratif-obje-32

 

 

Duvar Aksesuarları

 

 

Ev dekorasyon duvar aksesuarları oldukça popüler dekorasyon malzemeleri arasında yer alırlar.

Tablo, saat ve polyester ve cam ürünlerden oluşan oldukça geniş bir yelpazeye sahip ürün grubu için online satış kanalımız https://www.camlicahome.com/duvar-aksesuari-29 ya da mağazamıza bekleriz.

 

Mumluk & Şamdan

 

 

 

En romantik ve tamamlayıcı dekorasyon aksesuarlarından bir tanesi de mumluk ve şamdan modelleridir.

Metal ve cam harici oldukça fazla materyallerden ihtiyaç dahilinde tekli ve çoklu modellere sahip mumluk ve şamdan modelleri gerçekten çok şık son dokunuşlar yapmak için hazırlar.

 

Yapay Ağaç ve Çiçekler

 

 

 

 

Ev dekorasyon yapay ağaç ve yapay çiçek modelleri işyeri ve ev dekorasyonun en nadide süsleridirler. Yapay çiçek modelleri evin girişinden banyoya kadar her alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz, oldukça fazla renk seçeneğine sahip oldukça popüler bir ev dekorasyon ürünüdür.

Oluşturmak istediğiniz havayı yakalamak adına en sık tercih edilen malzemedir yapay çiçek çeşitleri. Kullanışlı ve cıvıl cıvıl renkleri ile tüm yapay çiçek modelleri için https://www.camlicahome.com/yapay-agac

 

 

Ev Dekorasyon Ürünleri Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

 

Ev dekorasyon ürünleri, kişinin ihtiyaç, zevk ve oluşturmak istediği tasarıma göre çok farklı tarzlarda seçim yapabilir. Bu tamamen oluşturmak istediği stil ile alakalı olarak büyükten küçüğe bir aksesuar seçimi ile alakalıdır.

Evinizin havasına direk etki edecek seçimlerinizin özenli olması gerek sizin yaratmak istediğiniz havayı gerekse gelen misafirlerin gözlerine hitap edecek olduğundan çok önemlidir.

Hol ve salonlarınız için seçeceğiniz bir tablo ya da bir saat modeli yanlarına ya da tamamlayıcı olarak seçeceğiniz diğer dekoratif obje ve bibloların seçimi birbirleri ile uyumlu ya da tezattın uyumu şeklinde ilerlemelidir.

Bir ahenk her zaman beklenir.

Zamansız ve kaliteli parçalar ile oluşturacağınız bir tarz uzun süre size eşlik edecek ve dekorasyonunuz size hayat verecektir. Sonrasında küçük dokunuşlar ile istediğiniz zaman değişiklikler yapabilirsiniz.

Renklerin seçimi her dekor alanı için önemlidir. Diğer parçalar ile her zaman bir uyum beklenir. Seçimlerinizi bu yönde yapmanız hareket alanınızı kontrol etmeniz açısından de önemli olabilir.

Kendi iç dünyanızı eşyalar ile yansıtma şansına sahip olduğunuz dekoratif obje ve biblo modelleri ile çok daha ferah ve geniş alanlar yaratmak için online satış kanalımızdan ya da fiziki mağazamızdan yakinen inceleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Etiketler: Ev dekorasyonu ürünleri ve modelleri
Ekim 19, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR